Så här går du till väga om du vill klä om en möbel:

Om du har en möbel du vill renovera är första steget att skicka en bild till oss med en kort beskrivning av objektet. Berätta gärna om du önskar enbart en omklädsel eller om även själva stoppningen är i dåligt skick. Vi svarar inom några dagar med ett kostnadsförslag för arbete samt eventuell materialkostnad.

Bestämmer du dig för att gå vidare med din förfrågan är du välkommen att lämna in din möbel på vår verkstad. När du kommer kikar vi tillsammans på tygprover för att hitta rätt tyg till din möbel. Kolla gärna i vårt galleri för att få inspiration. När möbeln är lämnad och tygvalet gjort sätter vi igång med arbetet!

Betalning sker via faktura som vi mejlar ut när renoveringen är slutförd och du har hämtat din möbel.

Det här kan vi hjälpa dig med:

 • Köp av möbeltyger och läder

  Vi är återförsäljare av högkvalitativa möbeltyger och läder från utvalda leverantörer. Ni är mer än välkomna in för inspiration och konsultation gällande tygval.

 • Omklädsel av möbler

  Kanske har favoritfåtöljens tyg blivit trådslitet? Vi klär om alla former av möbler så tveka inte att kontakta oss.Tillsammans kommer vi fram till ett tygval som passar både dig, ditt hem och din möbel.

 • Sömnadsarbeten

  Möbelmakeriet tapetserarverkstad hjälper dig gärna att sy upp kuddar, fodral eller avtagbara klädslar till dynor eller möbler. Vi utför även lagningar.

 • Nytillverkning av dynor, kuddar och plymåer

  Behöver du en dyna till en egenbyggd bänk, måttbeställda dunkuddar eller en extra plymå till soffan? Vi tillverkar nya dynor och kuddar efter dina önskade mått.

 • Nyproduktion samt renovering av möbelstoppningar

  Vare sig det handlar om en lite nedsutten sits eller ett resårhus som helt gett upp kan vi hjälpa dig. Vi arbetar med alla typer av stoppningsmaterial, från tagel till kallskum.

 • Köp av stoppningsmaterial

  Har du ett eget projekt på gång? Hos oss kan du köpa stoppningsmaterial som polyeter, kallskum, vadd och hairlock.